Powder brows Breda, iets voor jou?

      Geen reacties op Powder brows Breda, iets voor jou?

Ben jij veel bezig met je uiterlijk en wil jij graag mooie wenkbrauwen? Dan heb je verschillende manieren hoe je dat kunt doen. Bijvoorbeeld Powder brows Breda. Je kan je eigen wenkbrauwen epileren tot jij ze mooi vind. Veel mensen vinden dit nog lastig en hebben daar hulp bij nodig. Het is daarom handig als je iemand kent die jou hierbij kan helpen. Je hebt misschien een vriend of vriendin die hier goed in is. Je kan ook kiezen voor de beste optie. Beauty lounge 010 kan jou helpen bij jouw wenkbrauwen. Ze kunnen jouw wenkbrauwen epileren, tekenen en nog veel meer. 

nieuwe techniek

Dit bedrijf heeft zelfs een nieuwe en populaire manier voor de perfecte wenkbrauwen. Powder brows Breda heet het. Dit is een techniek waarbij je wenkbrauwen worden ingekleurd met wenkbrauwpoeder. Met deze schaduwtechniek wordt er een subtiele kleur gecreëerd aan het begin van je wenkbrauw waarbij de lijn iets meer gedefinieerd wordt. Het in model brengen van je wenkbrauwen is 1 van hun specialiteiten. Het team van deze lounge weet precies wat mooi is bij jouw gezicht maar je kan natuurlijk zelf ook kiezen. Ze kunnen je verder advies geven over dit product en je helpen hierbij. De wenkbrauwen worden volledig aangepast op jou, je gezichtsvorm en wat bij jouw gezicht past. Met powder brows is de kleur belangrijk daarom gaan ze op zoek naar wat de perfecte kleur is met jouw huid en haarkleur. Je kan elke ochtend opstaan met de perfecte wenkbrauwen zonder er iets voor te hoeven doen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Eerst word je verwelkomd door de stylisten. Zodra je op je gemak bent wordt er met je doorgenomen wat jij graag zou willen en hier kan advies bij komen als jij dat graag wilt. Zodra je hebt gekeken wat jij mooi vindt en welke wensen je hebt, wordt de vorm bepaald. De vorm is erg belangrijk in verband met je gezicht. Nadat de vorm is bepaald wordt er gekeken welk pigment past bij jouw huid en haarkleur. Daarna wordt de behandeling in proces gezet. Nadat de behandeling is geweest, geven ze advies mee over hoe jij je wenkbrauwen het best kunt behandelen. Powder brows Breda is ideaal omdat je hierna niet elke dag je wenkbrauwen hoeft ver verzorgen. Deze afspraak zal ongeveer 2 uur duren.

Ben jij geïnteresseerd in de powder brows Breda behandeling en heb jij hier meer vragen over? Neem dan een kijkje op de site of neem contact op met aestheticslounge.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *